+36 30 677 3143 | info@otthon-plaza.hu

Sarokcsiszoló Einhell TE-AG 125 CE Kit Expert

 Sarokcsiszoló Einhell TE-AG 125 CE Kit Expert
A képek csak illusztrációk.

Sarokcsiszoló Einhell TE-AG 125 CE Kit Expert

Cikkszám: 72514
23 090 Ft
Nettó: 18 181 Ft +áfa
Súly: 2.45 Kg
Készlet:5 raktáron
Betöltés...

Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

A TE AG 125 CE sarokcsiszoló egy kiváló minőségű készülék, amelyet igényes szakemberek számára fejlesztettek. Használja vágáshoz, csiszoláshoz vagy nagyolási feladatok elvégzésére a ház körül, a műhelyben vagy a garázsban. A konstans elektronikának köszönhetően a sarokcsiszoló fordulatszámát mindig pontosan, a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazítva állíthatja be.
A konstans elektronika folyamatosan utánállítja a beállított fordulatszámot, amely így még nagyobb terhelés mellett is állandó marad. A gyorsbeállításnak köszönhetően a korongvédelmet pillanatok alatt a munka sajátosságaihoz igazíthatja, a tengelyzár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé. A TC-AG 125 CE robosztus, lapos, fémből készült hajtóműegysége gondoskodik a megfelelő erőátvitelről és az alacsony rezgésszintű használatról, melyek a nehezen hozzáférhető helyeken kifejezetten nagy segítséget jelentenek.
A karcsú kialakítás, valamint a fő és a pótfogantyú Softgrip bevonatú markolata rendkívül kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A pótfogantyút a munkadarab tulajdonságaihoz igazítva, három különböző pozícióban rögzítheti, biztos tartást, kényelmes és biztonságos munkavégzést garantálva ezzel. A körmöskulcs a pótfogantyúban található, így bármikor elérhető.
A feltekert kábel rögzítésére szolgáló kábelcsíptetőnek köszönhetően mindig rendezetten és biztonságosan tárolható a TE-AG 125 CE. A praktikus LED-kijelzőről leolvashatja, hogy a sarokcsiszolót csatlakoztatta-e az elektromos hálózathoz; ez a funkció még tovább növeli a biztonságot. A TE-AG 125 CE készülékhez mellékelünk egy gyémánt vágókorongot, egy turbó vágókorongot vágókorong védőt is.

Műszaki adatok

  • Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz
  • Teljesítmény 1100 W
  • Üresjárati fordulatszám 3000 min^-1 - 11000 min^-1
  • Korong átmérője 125 mm

Termék értékelés és véleményezés